VeiligheidsCentrum Oosterhout (VCO)

VCO is in 2002 ontstaan vanuit de snelle ontwikkeling van de bedrijfshulpverlening. Het bedrijf mag zich dan ook met recht een veiligheidsopleider noemen en meer! Al onze docenten zijn professionals met praktijkervaring. BHV-cursussen zijn doeltreffend en afgestemd op de werksituatie van de cursisten. Met kleine groepen cursisten werken wij zowel op ons eigen opleidingscentrum als in-company.
Onze cliënten zijn bedrijven, stichtingen, verenigingen en particulieren. Onze cursuslocatie bevindt zich in Oosterhout (Nb). Wij organiseren ook ontruimingsoefeningen en maken ontruimingsplannen en –plattegronden die onderdeel zijn van uw bedrijfsnoodplan. Tevens verzorgen wij uw Risico Inventarisatie & Evaluatie RI&E.

Bedrijfsfilm VeiligheidsCentrum Oosterhout

Kwaliteit

Omdat VCO kwaliteit hoog in het vaandel heeft voeren wij de keurmerken van verschillende organisaties, die ons ook controleren op de uitvoering.
Als voorbeeld hierbij het NIKTA, Oranje Kruis, CIBV en de NRR.

Maatwerk

VCO organiseert opleidingen voor scholen en onderwijsinstellingen, industrie, MKB, Sociale Werkplaatsen en Zorginstellingen. De opleidingen kunnen, indien wenselijk, ook in de avonduren of de weekenden plaatsvinden. In-company trainingen worden verzorgd volgens wensen van de klant en sluiten aan op de RI&e.

Toekomst en Missie

VCO zal zich altijd proberen te blijven onderscheiden door kennis en nieuwe ontwikkelingen in de markt te implementeren in de lesstof. De maatschappij vraagt immers constant naar veranderingen.

De Directie

Veiligheids Centrum Oosterhout - De directie

Ontvangst en Verzorging

Veiligheids Centrum Oosterhout - Ontvangst en Verzorging

Referenties:

MidZuid

MidZuid logo

Robbe Financiele Raadgevers

Robbe Financiele Raadgevers logo

MidZuid en VCO zijn al jarenlang partners en dit verloopt naar volle tevredenheid. De basisopleidingen en herhalingen die VCO verzorgt zijn duidelijk en praktisch. Afspraken komen zij altijd na en de adviezen die zij geven zijn helder en goed toepasbaar. VCO is ook een maatschappelijk betrokken partner. Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt bieden zij een kans op de reguliere arbeidsmarkt. Zo werkt een medewerker van MidZuid in de catering bij VCO en wordt de schoonmaak verzorgd door een MidZuid-medewerker. Het is een prachtige samenwerking met deze MVO-partner!

MidZuid werkt voor iedereen

Het Hoge Veer

Het Hoge Veer logo

TCC Heat Exchangers

TCC Heat Exchangers logo

Wij kiezen voor VCO vanwege de professionele en persoonlijke aanpak! De EHBO en BHV trainingen bevatten ieder jaar weer nieuwe elementen wat de deelnemers scherp houdt. VCO heeft voor ons maatwerk geleverd omtrent een teambuildingsbijeenkomst met als thema Veiligheid in ons bedrijf. Wij zijn erg tevreden over de wijze waarop VCO de voorbereiding en uitvoering heeft gedaan.

TCC Heat Exchangers

De Kroes

De kroes tasty bakeries logo

Calderys

Calderys Logo

Veiligheids Centrum Oosterhout
Houtduifstraat 2A

4901 BP Oosterhout
0162 - 434313
info@veiligheidscentrum.com