Onderhoud verbandtrommels

Ieder bedrijf in Nederland moet volgens de Arbowet over een EHBO-koffer beschikken. Maar wordt deze EHBO-koffer in uw bedrijf regelmatig gecontroleerd, aangevuld en schoongemaakt? In de praktijk blijkt dat regelmatige controle en aanvulling vaak wordt vergeten. Dit kan gevaarlijke situaties opleveren! Laat daarom regelmatig uw EHBO-koffer controleren door VCO.

onderhoud-verbandtrommel-inhoud.jpg

Verschillende vullingen

De meest voorkomende verbandtrommels zijn gevuld met een A of B vulling. Voor bedrijven met minder dan 25 medewerkers volstaat meestal een EHBO-koffer met een B vulling. Een verbandtrommel met een A vulling is vaak geschikter voor grotere bedrijven. Overigens kunt u ook een koffer hebben die gevuld is volgens de richtlijnen van het Oranje Kruis of een bedrijfsspecifieke vulling. Voor alle standaard vullingen heeft VCO een vervangingspakket dat u eenvoudig zelf kunt wisselen.

Prijzen

Vervangingspakket met A vulling: € 22,95 per set
Vervangingspakket met B vulling: € 14,95 per set
Vervangingspakket met Oranje Kruis vulling: € 25,95 per set
Vervangingspakket met HCCP vulling: € 24,95 per set
De genoemde prijzen zijn excl. BTW en verzendkosten.

Verzendkosten

De verzendkosten voor 1 set bedragen € 4,95, voor 2 tot 5 sets € 9,95, voor 6 tot 10 sets € 17,95 en voor meer dan 11 sets zijn de verzendkosten op aanvraag.

Eenvoudig bestellen

Deze vullingen zijn eenvoudig per mail te bestellen. Stuur het door u gewenste aantal en type pakketten per mail naar info@veiligheidscentrum.com Vergeet niet het factuur- en leveradres te vermelden.

Extra gemak

Uiteraard kan VCO ook uw vullingen op locatie komen wisselen. Hiervoor rekenen wij een kilometervergoeding van € 0,40 per kilometer vanaf onze locatie in Oosterhout. Wanneer de koffers op één locatie zijn verzameld bedragen de kosten hiervoor € 4,95 per set bovenop de prijs voor het vervangingspakket. Uiteraard kunnen wij ook een rondje doen binnen uw locatie. De kosten bedragen dan € 45,00 per uur.

Oude materialen

Alle oude materialen uit de verbandtrommels schenkt VCO aan goede doelen.

Veiligheids Centrum Oosterhout
Houtduifstraat 2A

4901 BP Oosterhout
0162 - 434313
info@veiligheidscentrum.com