Cursus informatie:

BHV in de zorg
  • Cursustijden: 08:30 uur - 16:30 uur
  • Inclusief: oefen/lesmateriaal, lunch
  • Officieel certificaat: JA
vanaf € 120,00 excl. Btw
man-met-baardje-wijst-omhoog-3.jpg

BHV in de Zorg

Steeds meer zorgorganisatie vragen volledig inzetbare medewerkers, ook op het gebied van Bedrijfshulpverlening. Daarom heeft VCO in samenwerking met PuurZorg een speciale BHV-Cursus ontwikkeld voor medewerkers in de zorg. De cursus BHV In de Zorg bestaat uit drie modules, afhankelijk van uw kennis en eerder behaalde diploma’s. 

BHV in de Zorg Basiscursus (A)

Deze BHV in de Zorg Basiscursus is bedoeld voor iedereen in het bezit van een diploma verpleegkundige niveau 4 of 5 of een geldig EHBO-diploma is bestemd voor personen die deel gaan uitmaken van een BHV-organisatie. De BHV in de Zorg Basiscursus duurt 2 dagen van 8.30 tot 17.00 uur en wordt georganiseerd in onze eigen oefenlocatie in Oosterhout. De prijs voor de BHV in de Zorg Basiscursus is € 235,00 excl. BTW per persoon inclusief oefen- en lesmateriaal, koffie of thee en lunch.

BHV in de Zorg – module brandbestrijding (B)

Deze module betreft enkel de brandoefeningen is bedoeld voor iedereen in het bezit van een diploma verpleegkundige niveau 4 of 5 of een geldig EHBO-diploma. De module brandbestrijding (B) duurt 1 dag van 8.30 tot 17.00 uur en wordt georganiseerd in onze eigen oefenlocatie in Oosterhout. De prijs voor BHV in de Zorg – module brandbestrijding is € 120,00 excl. BTW per inclusief oefen- en lesmateriaal, koffie of thee en lunch.

BHV in de Zorg Herhalingscursus (C)

De BHV in de Zorg Herhalingscursus is bedoeld voor iedereen in het bezit van een BHV-diploma dat niet langer dan 2 jaar geleden is verlopen. Deze cursus met LOTUS is praktijkgericht en biedt verdieping van de benodigde BHV-kennis. De BHV in de Zorg Herhalingscursus duurt 1 dag van 8.30 tot 16.30 uur en wordt georganiseerd in onze eigen oefenlocatie in Oosterhout. De prijs voor de BHV in de Zorg Herhalingscursus is € 145,00 excl. BTW per persoon inclusief oefen- en lesmateriaal, koffie of thee en lunch.

Locatie

De BHV in de zorg cursussen worden op verschillende momenten in het jaar georganiseerd in onze eigen oefenlocatie in Oosterhout.

Prijs

De prijzen voor de BHV in de zorg cursussen gaan vanaf € 120,00 excl. BTW per persoon inclusief oefen- en lesmateriaal en lunch.

Veiligheids Centrum Oosterhout
Houtduifstraat 2A

4901 BP Oosterhout
0162 - 434313
info@veiligheidscentrum.com